تبلیغات
آشپزی خانگی
آشپزی خانگی

برای دستور پخت به ادامه مطلب سر بزنید

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/38/Koofteh_tabrizi.jpg

طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد مورد نیاز

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
برنج خیس کرده ۱ پیمانه
سبزیجات معطر :نعناء،مرزه ۵/۱ پیمانه
لپه ۱ پیمانه
پیاز ۱عددخرد شده
آلو خیس کرده مقداری
زرشک شسته شده مقداری
گردو خرد شده مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
تخم مرغ ۱ عدد

مواد مورد نیاز برای آب کوفته
آلو مقداری
پیاز ۱ عددخرد شده

رب یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

روش پخت:

برای درت کردن مواد داخل کوفته :پیاز را کاملا سرخ کنید تا طلایی شود و آلو و زرشک را داخل آن بریزید و تفت دهید ودر آخر گردو کمی زردچوبه و فلفل و نمک به آن اضافه کنید و از روی شعله بردارید و کنار بگذارید

برای درست کردن کوفته :گوشت را داخل دستگاه غذاساز (میکسر) بذارید و کمی که مخلوط شد ،پیاز را رنده کنید و آب آنرا بگیرید و با بقیه مواد و ادویه ها به گوشت اضافه کنید و داخل همان غذاساز بریزید تا خوب کوبیده شود. چنانچه وسیله غذاساز در منزل نداشتید ابتدا گوشت کوب مواد را خوب بکوبید سپس به مدت ۲۰ دقیقه مواد را خوب چنگ بزنید و ورز دهید.با انجام این کار از وا رفتن و باز شدن کوفته هنگام پخت جلوگیری می کنید. سپس از مایه به اندازه یه توپ کوچیک بردارید و داخل دستتان منظم کنید و وسطش را گود کنید و کمی زرشک و گردو و یه آلو داخل آن بگذارید. یک کاسه اب کنار دستتون بگذارید و دستتان را داخل اب بزنید و کوفته را خوب گرد کنید. دقت کنید که کوفته ترک نداشته باشد.

پیاز را داخل روغن سرخ کنید. سپس رب را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید . زردچوبه و کمی نمک و فلفل و تعدادی آلو داخل ان بریزید و به اندازه ۲ لیوان آب نیز به مواد اضافه کنید.سپس کوفته ها را یکی یکی و با احتیاط در ظرف بگذارید. در ظرف را نبندید تا کوفته ها وا نرود. با حرارت ملایم در حدود۴۰ دقیقه بگذارید بپزند.سپس آب داخل ظرف را چک کنید که تمام نشده باشد. سپس در ظرف را به صورت نیمه باز بگذارید تا بیست دقیقه دیگر هم اجازه بدین مواد بپزد.





نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 4 فروردین 1390 توسط علیرضا خاتمی


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
آمار سایت

دانلود

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

تک باکس

دانلود نرم افزار